Διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκτύπωσης αλλά και laser, ασχολούμαστε με τον τομέα κατασκευής, χάραξης, κοπής και εμπορίας προϊόντων από ξύλο και plexi glass.

Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές αντικειμένων και διακοσμητικών με ξύλο και plexiglass για βαπτίσεις, γάμους, αναμνηστικά δώρα, ιδιαίτερα μπρελόκ, χειροτεχνίες, κομμένα γράμματα, εταιρικά λογότυπα, ενθύμια, αναμνηστικά, είδη απονομής, σκουλαρίκια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πίνακες τέχνης. Συνεργαζόμαστε με διαφημιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και με εταιρείες διακόσμησης, διοργάνωσης γάμων, βαπτίσεων και διαφόρων ιδιαίτερων περιστάσεων και είδη δώρων.

Χάρη στην οργάνωση και την πείρα στο αντικείμενό μας, έχουμε την δυνατότητα της ασύγκριτα γρήγορης εξυπηρέτησης, με άριστη ποιότητα και στις χαμηλότερες τιμές εργαστηρίου, αφού εισάγουμε τις πρώτες ύλες και κατασκευάζουμε μόνοι μας χωρίς την μεσολάβηση τρίτων.

Με την ιστοσελίδα αυτή προσπαθήσουμε με λίγα λόγια και λίγες φωτογραφίες, να σας φέρουμε κοντά στο αντικείμενο της επιχείρησή μας και να σας δώσουμε μια μικρή εικόνα της μεγάλης ποικιλίας επιλογών που σας προσφέρουμε.

Τα προϊόντα μας τα δημιουργούμε σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας αλλά και με πολύ μεράκι, φαντασία και ευρηματικότητα. Το πάθος για το αντικείμενο μας, μας καθιστά ιδανική επιλογή για ιδιαίτερα και μοναδικά χειροποίητα δώρα.

Εσείς εμπνευστείτε και εμείς πραγματοποιούμε.

SHOWROOM